Prezentare generala: Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in fiecare celula a organismului. De asemenea este un important nutrient si antioxidant ce ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase si sustine sanatatea tesuturilor si organelor ce au un necesar mare de energie. Dozele zilnice mari de coenzima Q10 (100 mg. sau mai mult) ajuta la cresterea nivelului acesteia in organism, aducand beneficii pentru sanatate si protectie cardiovasculara. Statinele (medicamente ce scad colesterolul) reduc producerea coenzimei Q10 in organism, acest lucru putand fi prevenit prin administrarea suplimentelor cu coenzima Q10.

Fiecare capsula contine: Coenzima Q10 100 mg.

Ingrediente: Ulei din seminte de soia, Gelatina, Coenzima Q10, Glicerina, Ceara de albine, Lecitina din soia, d-Alpha Tocopherol, d-Alpha Tocopheryl Acetat, Riboflavina, Dioxid de titaniu.

FARA GLUTEN

Sugestii de administrare: Luati o capsula pe zi cu un pahar de apa, de preferat dupa masa sau la indicatia medicului.

ATENTIONARI: Daca sunteti insarcinata sau alaptati, intrebati medicul inainte de folosirea acestui produs.

Inainte de administrarea acestui supliment va rugam sa consultati medicul daca aveti probleme de sanatate sau luati medicamante. Suplimentele alimentare pot influenta efectul medicamentelor. Daca vi se prescrie o reteta medicala, intodeauna informati medicul ce fel de suplimente alimentare luati.

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se feri de lumina soarelui si caldura.

Fara lactoza.
Fara coloranti artificiali.