Protejeaza arterele: coenzima Q10 100 mg 120 tablete made USA pret 209 RON este foarte eficienta si in a opri oxidarea implacabila a colesterolului din sange care reprezinta primul pas in distrugerea arterelor si aparitia atacurilor de cord si accidentelor cerebrale.

Combate bolile cardiovasculare: Insuficienta cardiaca (cardiomiopatie – slabirea muschiului inimii) este o boala destul de des intalnita dupa o anumita varsta. Inima isi mareste volumul si devine prea slaba pentru a mai pompa suficient sange, fapt care poate conduce la boli cardiace. La anumire teste conduse de dr. Karl Folkers, directorul Institutului de Cercetari Biomedicale al Universitatii din Austin a statului Texas s-a constatat ca trei sferturi dintre pacientii suferind de cardiomiopatie au evoluat pozitiv dupa administrarea coenzimei Q10.Coenzima Q-10 a fost testata si in Italia in mai multe centre de cercetare pe 2500 de pacienti. 80% dintre cei cu insuficienta cardiaca, cu o varsta medie de 69 de ani, au prezentat o ameliorare a bolii dupa ce au luat zilnic 100 mg de coenzima Q-10 impreuna cu terapia standard.

Reduce tensiunea arteriala:O cantitate medie de 225 mg de coenzima Q10 poate reduce tensiunea arteriala cu pana la 85%, arata studiile in domeniu. In cadrul unui studiu placebo controlat, publicat in Jurnalul hipertensiunii omului, la grupul de persoane care a luat CoQ10 timp de doar 8 saptamani, s-a constatat o semnificativa scadere a presiunii sangelui. Doza recomandata : 100-200 mg capsule gelatinoase in fiecare zi, pentru a ajuta scaderea presiunii sangelui.

Imbunatateste semnificativ functionarea sistemului imunitar: imunoglobulina G (IgG), principalul anticorp din sange a crescut semnificativ in cazul pacientilor care au luat cate 60 mg de coenzima zilnic. Cresterea a avut loc de obicei la doua-trei luni de la inceperea tratamentului.

Stimuleaza metabolismul organismului si favorizeaza slabirea ponderala Influenteaza pozitiv fertilitatea masculina